Menu

 
   
        

Vanaf mei 1998 zijn wij bezig met het genealogisch onderzoek naar de families "Beije" en "van der Burgt" en naar al "onze voorouders".

Het resultaat van ons onderzoek tot op dit moment willen we laten zien door het publiceren van genealogieŽn, parentelen,  kwartierstaten en  kwartierbladen van onze voorouders en ouders. Dit kun je vinden onder de knop: Overzichten


Onder een genealogie verstaan wij de afstammelingen via de mannelijke lijn en in een parenteel zijn alle afstammelingen opgenomen, m.u.v. de personen, die niet de achter-naam "Beije" of "van der Burgt" dragen.
Wij hebben dit gedaan omdat de familie "Beije" uit 5 geslachten bestaat met dezelfde stamvader: Beije Mattheeusz (geboren ca 1530/1540). Er zijn echter 4 geslachten, die
in het verre verleden de achternaam van hun moeder als geslachtnaam hebben aangenomen en daarom ook als "Beije" door het leven gaan.

Omdat wij in de toekomst een kompleet beeld van de samenstelling van beide families willen presenteren nodigen wij iedereen, die naam "Beije" of "van der Burgt" draagt, uit om contact met ons op te nemen om informatie rondom de samenstelling van hun familie uit te wisselen.

Bij deze publicatie hebben wij de regels, inzake de "privacywetgeving" in acht genomen en dit betekent dat wij van de nog levende personen slechts beperkte informatie openbaar ter beschikking kunnen en mogen stellen. Er is meer informatie beschikbaar en deze kunnen wij u mogelijk persoonlijk verstrekken.

Heeft u opmerkingen en/of aanvullingen mail ons dan.
 

 

 

                 

 
          Home

          Fotografie

        Overzichten

          Gastenboek

          Mail ons

       

       

       

       

       

 

     
 
Copyright © 2006 Jan Beije